Werkplaats

De diensten die wij in onze werkplaats uitvoeren zijn o.a. keuringen, schadeherstel, onderhoud en reparatie
APK-keuring of aankoopkeuring door Garage Schreuder

Keuring

U kunt bij ons terecht voor de APK-keuring. Maar ook voor aankoopkeuringen.

Reparatie en onderhoud in de werkplaats van garage Schreuder

Reparatie en onderhoud

Met preventief onderhoud kunt u onbezorgd auto rijden.

Schadeherstel door garage Schreuder

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel van uw auto kunt u bij Garage Schreuder terecht.

Garage Schreuder is merkonafhankelijk! Voor autoverkoop van occasions en nieuwe auto's het juiste adres.

Autoverkoop

Voor occasions en nieuwe auto´s in elke prijsklasse bent u bij ons aan het juiste adres!

APK-keuringen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, die verplicht is voor o.a. auto’s en bedrijfswagens. In onze werkplaats kunnen wij de APK 2 voor u uitvoeren, deze geldt voor voertuigen met een totaalgewicht van maximaal 3500 kg. Deze keuring heeft tot doel om de verkeersveiligheid te verhogen en het milieu te beschermen.

Garage Schreuder - Auto op de brug voor onderhoud en reparatie

Reparatie en onderhoud

Het is voor ons belangrijk dat u onbezorgd kunt rijden met uw auto. Om te voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, adviseren wij u daarom tijdig preventief onderhoud te laten plegen door monteurs die hun vak verstaan.

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom is onze werkplaats uitgerust met de apparatuur van vandaag. Per auto is voorgeschreven wanneer uw auto toe is aan onderhoud, veel jonge auto´s geven het benodigde onderhoud aan op de service interval. Wij adviseren in de regel het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt en het jaar daaropvolgend een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar onder het telefoonnummer 0297-325379 of via e-mail info@garageschreuder.nl

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Schade rijden is al vervelend genoeg, daarom nemen wij u die zorg graag uit handen.

Kwaliteit staat bij al onze reparaties natuurlijk centraal! Dus of het nu gaat om een kleine kras of een grote schade, wij repareren uw auto in onze werkplaats, terwijl u in een gratis beschikbaargestelde leenauto rijdt. Schadeherstel door Garage Schreuder met de vertrouwde BOVAG Garantie.

Wilt u vrijblijvend weten wat het zou kosten om uw schade te repareren of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met garage Schreuder, bereikbaar onder telefoonnummer 0297-325379 of via e-mail info@garageschreuder.nl

BOVAG - Visual - Schadeherstel Deuk